Direct naar inhoud

Inschrijving GCP®

Een inschrijving met een overkoepelend diploma

Met een overkoepelend diploma kun je je inschrijven in het openbare GCP®-register. CreatiefNivo beheert dit register.

Uitsluitend nadat CreatiefNivo je aanvraag heeft goedgekeurd, mag je je inschrijven in het register. CreatiefNivo heeft namelijk onafhankelijk en vakkundig vastgesteld dat je over de vereiste vakkennis beschikt.

Personen die de titel gebruiken, maar niet door CreatiefNivo zijn getoetst, gebruiken de titel onrechtmatig. CreatiefNivo ziet streng toe op het juiste gebruik van de titel. Onrechtmatig gebruik van de titel wordt bestraft.

Gratis inschrijving met CreatiefNivo diploma

De inschrijving en het abonnement voor het eerste jaar zijn gratis als je minimaal één diploma (per beroep) via CreatiefNivo hebt behaald.

Indien je alle diploma's via een ander instituut hebt behaald (mits instituut door CreatiefNivo erkend), dan kun je ook in het register komen, maar dan brengen wij inschrijfgeld en jaarlijkse abonnementskosten in rekening.

Voor het inschrijfgeld en de jaarlijkse abonnementskosten verwijzen wij je naar onze tarievenlijst.

Procedure inschrijven

Als je voor alle examens van een beroep bent geslaagd, kun je een inschrijving in het register aanvragen via je account.
Heb je enkele diploma's elders behaald, dan kun je deze bij je aanvraag toevoegen.

Als je aan de voorwaarden voldoet, krijg je een digitale uitnodiging om je in te schrijven in het register. Je hoeft alleen de email te bevestigen en je staat ingeschreven.

Vervolgens kun je via je CreatiefNivo account je werkgever invullen en je pasfoto of bedrijfslogo uploaden.

Ook kun je zien welk inschrijfnummer aan je is toegewezen. Dit unieke inschrijfnummer is gekoppeld aan deze inschrijving. Op je correspondentie (bijv. briefpapier en visitekaartje) kun je dus de titel GCP® met de desbetreffende letter achter je naam zetten, het GCP® logo erop plaatsen en je unieke inschrijfnummer vermelden.