Direct naar inhoud

Beroepen

Met een of meer diploma's van CreatiefNivo heb je de beste start voor een creatief beroep in handen. Hieronder tref je een aantal beroepsbeschrijvingen aan.

De beroepen

Etaleur/Eventstylist (Titel: GCP®-E)

De etaleur/etaleuse ondersteunt het verkoopteam door een goede indruk te geven van het assortiment en de positionering van het bedrijf. De etalage moet een afspiegeling zijn van het bedrijf en haar assortiment.

Interieurdesigner (Titel: GCP®-I)

Als Interieurdesigner ben je de vakkundige intermediair tussen de klant(en) en de uitvoerder/aannemer van het project. Jij hebt in overleg met de klant naar zijn/haar wensen het nieuwe interieurontwerp gemaakt.

Stylist (Titel: GCP®-S)

Stylisten houden zich bezig met het stylen van bijvoorbeeld woonkamers en keukens. Styling biedt de mogelijkheid om wat meer te begrijpen van deze vorm van beeldtaal of visuele communicatie. Als vormgever en ontwerper blijf je bezig met het creëren van beelden. Je zet “iets” in een bepaalde context, waardoor het een bepaalde groep mensen aanspreekt. Hoe dat beeld eruit ziet is natuurlijk afhankelijk van de opdracht die de opdrachtgever je stelt en het doel dat je wilt bereiken.

Tuindesigner (Titel: GCP®-T)

Creatieve mensen met gevoel voor natuur en milieu kunnen zich helemaal uitleven in dit afwisselende artistieke beroep. Gevoel voor ruimte, vormgeving, kleuren, materiaal en de mens zijn de sleutelwoorden die dit beroep zo boeiend maken.

Verkoopstylist/Lifestyle-adviseur (Titel: GCP®-V)

Verkoopstylisten kom je tegen bij makelaarskantoren, de betere meubelzaken, designwinkels, interieurspeciaalzaken, tuincentra, openhaarden- en verlichtingwinkels en woonwarenhuizen. Evenementenbureaus en (TV)producenten maken ook gebruik van lifestyle-adviseurs.

Creatiefnivo
 

Planning

--

Op de planning staat wanneer welke examens zijn gepland.

 
CreatiefNivo